Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2011 20:46 - Честотни трептения на тялото и храната, която ядем
Автор: zelas Категория: Други   
Прочетен: 7113 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 09.07.2011 15:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Терапията за контролиране на трептенията на тялото е изследвана от руския учен Владимир Назаров, в усилие за намаляване на загубите на мускулната и костната маса на космонавтите в космоса. Поради минимална гравитационната сила в космоса, мускулите и костите не са натоварени. Така космонавтите губят мускулна сила и затова не са в състояние да вървят нормално, когато се върнат обратно на земята.

Причината за това е, че поради ниското тонизиране на мускулите и слабото движение на костите, тялото намалява честотата си на трептене и това довежда до болести.

Друг лекар и учен, чиито изследвания са замряли за известно време е д-р Роял Реймънд Райф, който и създал честотен генератор в края на 1920. Накратко, Райф успешно лекува над 1000 пациенти, диагностицирани с нелечими рак. Удостоен с 14 награди и с почетна докторска титла. След неуспешен опит от страна на фармацевтичните компании да изкупят неговите изследвания и оборудване, офиса му е претърсен, честотен генератор и документацията по изследванията са била откраднати.

Според д-р Роял Р. Райф, всяка болест има определна честота. Той открил, че някои честоти може да предотвратят развитието на болестта и че други могат да унищожат болестта. Вещества с по-висока честота унищожават заболявания на по-ниска честота.

През 1992 г. Брус Тайнио от Тайнио Технологии, независим клон на Източния държавен университет в Чени, Вашингтон, е конструирал първият уред в света за измерване на честота тялото и храната. Тайнио е установил, че средната честота на човешкото тяло през деня е 62-68 МHz. Здравословната честота на вибрации на тялото е 62-72 МHz. Когато честотата капки, имунната система е компрометирана.Една здравословна честота на тялото е 62-72 МHz. Когато честотата спадне, имунната система е отслабена.

В по-стари времена в България е имало народни лечители, които са лекували, чрез баене, което е по принцип честотно лечение. В миналото също са използвали трион покрит с памук за предаване на механични трептения към болната част от тялото.

Ето списъка с измерванията:

Човешкото тяло:

  • Мозъкът на гений: 80-82 MHz
  • Честотен обхват на мозъка: 72-90 MHz
  • Нормалната мозъчна честота 72 MHz
  • Цялото човешко тяло 62-78 MHz
  • Човешкото тяло: от врата нагоре 72-78 MHz
  • Човешкото тяло: от врата надолу 60-68 MHz
  • Тимусната жлеза е 65-68 MHz
  • Сърцето: 67-70 MHz
  • Белите дробове са 58-65 MHz
  • Черният дроб: 55-60 MHz
  • Панкреаса: 60-80 MHz 

Човешкото тяло при заболяване:

  • Заболяванията започват на 58 MHz
  • Настинки и грип започват на 57-60 MHz
  •  Кандида обрастване започва на 55 MHz
  • Възприемчивост към вирус Epstein Barr на 52 MHz
  • Възприемчивост към рак на 42 MHz
  • Смъртта започва на 25 MHz
Храни (честотата може да бъде по-висока, ако се отглежда органично и се ядат прясни):
  • Прясна храна 20-27 Hz
  • Пресни билки 20-27 Hz
  • Сухи храни 15-22 Hz
  • Изсушени билки 15-22 Hz
  • Преработени / консервирани храни: 0 Hz ... (по-голямата част от храната, която ядем)
     
Етерични масла имат честотен обхват от 52 Hz до 320 Hz, което е честотата на розово масло. Клинични изследвания показват, че етерични масла имат най-високата честота от всяко физическо вещество, известно на човека, създавайки среда, в която и да е болести, бактерии, вируси, гъбички и др., не могат да живеят.

От написаното става ясно, че за да поддържаме честотата на тялото си достатъчно висока трябва да ядем прясна/натурална храна и да сме физически активни.

Цялата западна медицина се е посветила на борба с микробите и поради това хората стават все по-болни. Човешкото тяло, което трепти в нормален честотен обхват от 72-78 MHz може да се справи само с всякакви бактерии и вируси, които трептят в по-ниска честота от него.

Инфекциите в тялото причинени от бактерии не са болестно състояние, точно обратното, това е естественото лечение на тялото, което се опитва да си вдигне честотните трептения, за да се пребори с бактерията. Като например високата температура, която може да прерасне в треска (засилено трептение)

Така, че не само, че не трябва да се опитваме да премахнем всички бактерии, ами дори е полезно да излагаме тялото си на най-различни бактерии, за да може то да научи какво е честотно трептение на определена бактерия и да се справи с нея, ако се зарази отново в бъдеще. Това е особено важно за подрастващите деца. Колкото повече ги държим в среда свободна от бактерии толкова по-често те боледуват.

Малките циганчета са обикновенно много по-калени и устойчиви на вируси и бактерии, защото не живеят в стерилна среда.

Бъдете циганчета!



Гласувай:
9



1. zelas - Цялата западна медицина се е пос...
09.07.2011 14:34
Цялата западна медицина се е посветила на борба с микробите и поради това хората стават все по-болни. Човешкото тяло, което трепти в нормален честотен обхват от 72-78 MHz може да се справи само с всякакви бактерии и вируси, които трептят в по-ниска честота от него.

Инфекциите в тялото причинени от бактерии не са болестно състояние, точно обратното, това е естественото лечение на тялото, което се опитва да си вдигне честотните трептения, за да се пребори с бактерията.

Така, че не само, че не трябва да се опитваме да премахнем всички бактерии, ами дори е полезно да излагаме тялото си на най-различни бактерии, за да може то да научи какво е честотно трептение на определена бактерия и да се справи с нея, ако се зарази отново в бъдеще. Това е особено важно за подрастващите деца. Колкото повече ги държим в среда свободна от бактерии толкова по-често те боледуват. Като например високата температура, която може да прерасне в треска (засилено трептение). Като например високата температура, която може да прерасне в треска (засилено трептение)

Малките циганчета са обикновенно много по-калени и устойчиви на вируси и бактерии, защото не живеят в стерилна среда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zelas
Категория: Други
Прочетен: 5805401
Постинги: 820
Коментари: 7388
Гласове: 4981
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930