Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2008 17:20 - СТРАНИЧКА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО
Автор: anastasiia Категория: Изкуство   
Прочетен: 36597 Коментари: 88 Гласове:
5



Повярвайте ми, не съм страшна!:)
Аз съм едно малко момиче,
крачетата ми са още прашни
и още след вятъра тичам...
Душичката ми е цвете!
И ако поспрете, ще видите -
очичките му как светят,
от страх, или от радост след зимата! /М. Алгафари/

image

Хей, мили приятели, честита Нова 2008 година!:) Ами ето я пред нас, бяла и чиста! Високосна и носеща в себе си цифрата "8", символизираща безкрайността. Нека да е безкрайно чудото от нашите срещи, докосвания, хубави преживявания...
Днес ми се прииска да ви предложа да надникнете към една много приятелска страничка...:), да отговорите на въпросите от нея... И по този начин, да започнем Новата година заедно, като добри приятели, представяйки, показвайки частички от себе си... Веднага ще ви поясня, какво имам предвид. В предаването, което водя, специалните ми гости отговарят на въпроси от Страницата на приятелите, а след това попълват и писмено страничката. Имам два огромни тома от приятелски странички, стотици....Много е приятно, като ги разгръщам и се сещам за човека, който ми е бил гост. Сега и на вас ще напиша някои от въпросите от Страницата на приятелството....Ще ми бъде много приятно да се включите и да се получи един своеобразен Лексикон на приятелството. Даже аз първа ще отговоря на въпросите...Нали може?:)))

                   Страничка на ПРИЯТЕЛСТВОТО

1. Вашето име? Знаете ли какво означава?
Казвам се Анастасия. Кръстена съм на моята баба. Нейният баща, т.е., моят прадядо е бил русофил и е кръстил и трите си деца с руски княжески имена, съответно - моята баба - Анастасия и двамата й братя - Димитрий и Николай. Значи аз нося едно царствено име!:)
Иначе името ми е от гръцки произход и означава Възкресение. Приятелите ми ме наричат Ася!:)

2. Каква зодия сте?
Зодията ми е БЛИЗНАЦИ. Гордея се с това, че представителите на зодия близнаци сме хора, които могат да вършат много неща едновременно. Освен това сме контактни, добронамерени и мноооого усмихнати!:)))

3. Скрити таланти?
Много обичам този въпрос, защото тук получавам най-различни и интересни отговори... Обикновено мъжете казват, че могат да готвят;)))
А аз, какво бих отговорила?!....
Ами мисля си, че имам талант да не гоня слънцето, а да му разрешавам да залезе... Имам талант да съм добронамерена и да предразполагам хората да изявят най-доброто от себе си... Имам талант да се вслушвам в звуците наоколо и да долявам полуизреченото, прошепантото... Имам талант да ми е винаги интересно! Никога не ми е скучно!:) Имам талант бързо да запомням текстове, независимо дали поезия или проза...
...И не толкова скритият ми талант - мноооого да се усмихвам!:)))

3. Любими неща?
Много обичам да си отделям време, за себе си...Време, което мога да прекарам с приятели, весело и шумно...Време, в което мога да бъда сама... Да чета...Много обичам книгите, чета най-различни...Любимата ми книга от детството е "Мери Попинз", както и книгите на Джани Родари и Доналд Бисет, които и до ден днешен препрочитам с удоволствие.
Обожавам поезията...Знам стотици стихотворения наизуст, просто защото ми харесват...
Влюбена съм в изпълненията на Андреа Бочели...
Любими актьори ми са Ал Пачино и Робърт Де Ниро...
Като малка, имах колекция от хора...Да, съвсем сериозно! В мислите си отделях скъпоценни за мен хора, които са ме впечатлили. С годините тази колекция се увеличаваше. Не съм се разочаровала прекалено много от хората около мен...

4. Детската Ви мечта?
Много си обичам детството.... Винаги с мила усмивка се обръщам към него... Всъщност, то може би си е вътре в мен...
Та, като малка мечтата ми беше да стана кинорежисьор, или поне да работя в екипа на известен режисьор...:)
Мисля си, че трябва да вярваме в мечтите си... Мечтите, това са въздушните замъци, които сме построили в мислите си, а за да се случат просто трябва да изградим основите под тях!:)

5. Какво ще ми пожелаете?
Сега аз на вас ще пожелая, на приятелите ми в блог простанството... На всички тези, които често ме посещават и са искрени с мен... Пък и на тези, които по-рядко ме посещават... На всички позитивни, приятни хора, които срещнах...Хей, мили хора, отделяйте си време, време за истинските, скъпоценни неща... Защото в живота има неща, за които наваксване няма!:) И нека да е неповторимо красива, щастлива, добронамерена и вълнуваща Новата 2008 година! Не забравяйте, че по пътя си през нея е хубаво да опитаме и с изкачването... Нищо, че по време на изкачване, пътят лъкатуши, отклонявайки се ту в едната, ту в противоположната посока... Нашите противоречия са доказателство, че се издигаме нагоре, прегърнали мечтите си!:)...Ами, и аз ви прегръщам!:)))
... И очаквам да отговорите на въпросите от Страничката на приятелството... Ще ми бъде безкрайно приятно!:)




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - мерси, ще откликна с радост!!
05.01.2008 17:39
Готина идея и някак много, много свежа! ЧНГ Ася!! Бъди щастлива!!!
цитирай
2. majkata - Глямо благодаря! Все така усмих...
05.01.2008 18:28
Глямо благодаря! Все така усмихната бъди!
цитирай
3. vasisid7 - Красива усмивка
05.01.2008 19:01
Харесвам те...Прекрасен" лексикон"!
цитирай
4. viarkata - Започвам да отговарям! :-)
05.01.2008 19:52
1. Казвам се Вяра. Моето име означава много да вярваш в доброто.
2.Аз съм зодия рак. Водна зодия и щипя на сам на там! ;-)
3.Аз мога да пея, да рисувам, да танцувам.
4.Обичам да чета комикси и разни книги, да си разменям салфетки с мои приятелки.
5.Като бях по-малка мноого исках да мога да летя! :-)
6.Ще ти пожелая... твоя блог да е мнооооого четен, популярен и да имаш още повече приятели!
Това беше от мен! Така аз попълних твоята "Страничка на приятелството" :-) Много поздрави за тебе!
цитирай
5. valiordanov - Коментарче за страничката....:)))
05.01.2008 21:04
Да достигнеш до сърцата на приятелите е благословия, а ти я имаш Ася...Бъди щастлива с озарението си и знай, че няма слънце което да мокри и дъжд който да пари....Прегръщам те силно и вярвам, че именно тази година ще ми се отдаде шанс да го направя наяве...
цитирай
6. boris66 - boris66-anastasiia
05.01.2008 21:08
1.Казвам се Борис. Моето име е от прабългарски произход и е царско име-означава "снежен барс" и ли "снежен леопард"-Имен ден 2ри май-св. Цар Борис Покръстител.
2.Аз съм зодия Стрелец ,Огнена зодия -силен ,добър ръководител, учен човек ,обичащ да пътува.Летец, морски офицер-риск, адреналин-обича да се снима в каскадни сцени.
3. Мога да пея ,да рисувам ,да снимам, да играя балет и модерни и народни танци и да поставям.Да пиша сценарии и стихове и проза и есета и всичко друго.
4.Обичам киното самият аз съм написал сценарийте на доста филми, които са взели оскари-6-Форест Гъмп, Пилето ,Пътуване в Америка, Мечката,
като всичко от тях е свързано с моят живот и това съм аз. Песента" Ние с Боби двмата пием кафе" е хит за 1998 година, слушана и обичана от народа.
5 .Когато бях малък исках да летя-това е идеята на "Пилето" и станах летец, мечтата ми беше граждански, но приема беше малък ,та минах през военната ни авиация ,но смятам че и там научих доста неща.
6. Ще ти пожелая да бъдеш все така усмихната и добра и чиста душа -действува ми терапевтично
и светъл човек-блаженни са чистите по сърце ,защото те ще видят Бога!
цитирай
7. boris66 - boris66-anastasiia
05.01.2008 21:41
Ася, кажи ми ще срещна ли през тази година истинската си любов ,а не само хора които да преиграват и ще имам ли син ,тъй както искам като е високосна !
цитирай
8. prashinka - Красиви са думите ти, Ася!
05.01.2008 21:50
И топъл и светъл светът ти!

цитирай
9. melsun - Много обичам лексиконите!:)))
05.01.2008 21:57
В училище попълването на лексикон беше за мен като свещен ритуал!Прибирайки се към къщи с него,изпитвах едно особено приповдигнато,
тайнствено,изпълнено с любопитство и нетърпение чувство!Изчаквах да се появи достатъчно свободно време,в което да остана сама и да се потопя и вглъбя в страничките!И тогава с огромен интерес четях кой какво е написал, някак се прехвърлях в неговия свят и го чувствах по-близък.Умирах да споделя и аз за себе си.Лепяхме картинки,рисувахме рисунки или цветни,различни красиви надписи!Извън отговорите
на въпросите,който искаше добавяше и своите любими мисли от известни личности или от неизвестни такива.Та това беше едно от любимите ми неща...да попълвам лексикон.Ето сега пак имам тази възможност и с голямо удоволствие ще го направя!:))

1. Вашето име? Знаете ли какво означава?
Ами :)... казвам се Ася.Името ми е производно от Анастасия и пак е свързано с възкресението.А защо Ася?Защото майка ми просто е искала да ми даде име с три букви.Не ме е кръстила на никой.
Името ми само съдържа първата буква на едната ми баба и последната на другата ми баба.:)

2. Каква зодия сте?
Зодия Овен съм.Много си харесвам зодията!:)Инатът,който имах в излишък през детските си години сега се трансформира в упоритост.Когато реша,че искам нещо да направя няма начин да не стане.Отдавам му се изцяло.Но както бързо се паля,така и бързо може да ми мине ентусиазма.
Просто трябва да стане сега,когато го искам...
после вече не е същото...Понякога съм много импулсивна...но като че ли не съжалявам:)

3. Скрити таланти?
Интересен въпрос!:)Мисля си,че имам талант да виждам света като през детски очи.Не винаги,но често:)Някак будя доверие у хората...вярват ми...
Мисля,че успявам да улавям същината на нещата,
но някак разхвърляно...до цялостното малко трудно стигам...Като че ли имам талант да виждам красивото...В училище и дълги години след това се забавлявах със следното...просто предусещах като пуснеха по радиото нови песни коя от тях ще стане хит.Набелязвах си я и ако не сто процента,то 95 винаги познавах.Друго,
другоооо?А,имам талант да превключвам от работа към почивка и обратно.Просто това до голяма степен ми помага да издържам във всекидневието.
И имам талант да гледам по-весело на нещата!И да се усмихвам!:)))

3. Любими неща?
Тука мога да пиша,да пиша,да пишааа...:)))
Като за начало просто обичам да обичам!:)Обичам да се занимавам с любими неща...Обичам да оставам сама...Обожавам лятото,морето,слънцето и топлината.Много обичам шоколад...и сладолед също...и вафлички и кисели краставички и...и...Много обичам да се люлея на люлка...тогава имам усещането,че летя...Обичам да плувам,да танцувам,да рисувам,да пея,да си майсторя разни нещица...Обичам да снимам, да наблюдавам...Обичам споделените приятни моменти с приятели...И кой знае още колко неща обичам!:)))А...в последно време открих,че обичам и да пописвам :)И най-вече обичам да бъда себе си!:))

4. Детската Ви мечта?
Като бях съвсем мъничка май исках да ставам лекарка...След това учителка...После като по-голяма бях запленена от всякаквите видове танци и започнах да си мечтая да танцувам.В последните няколко години се докоснах до танците и разбрах,че това е нещо,което наистина обожавам,но малко ми е минало времето.Въпреки това,когато мога ще танцувам!Също така си мечтаех да стана певица или актриса.Много често в къщи си пеех и си пея и сега.Но съм срамежлива...Пред други не мога да се отпусна.И...обичам да си мечтая!В мечтите
докосваш желанията си...Пък ако тръгнеш и в правилната посока,може и да ги достигнеш!:)

5. Какво ще ми пожелаете?
Пожелавам ти да останеш такава каквато си,да разпръскваш лъчи около себе си и да имаш още много приятели,с които да можеш да споделяш и хубаво и лошо!Радвам се,че те познавам,макар и виртуално!

Имаш голяма усмивка и прегръдка от мен!:))))

Съжалявам,че толкова се отпуснах в писане,но нали си ми другарче...затова!:)))

п.п.Аууууу...сега видях колко съм изписала!Много ме е срам!!!
цитирай
10. mmmmmmmmm - Лексикон + М.Алгафари
06.01.2008 12:29
повод за добро неделно настроение!:)
Благодаря ти от съце,Ася!:)))
цитирай
11. cornflower - Честита нова година, Ася!
06.01.2008 12:45
Бъди винаги извор на красота!
цитирай
12. anastasiia - viovioi, ЧНГ и на теб!:)))
06.01.2008 12:51
Само хубави емоции да те засипят!:))) Плюс много специални късчета щастие, през цялата година!:)
Очаквам да откликнеш на въпросите от приятелската страничка!;))) И то с радост!:)))
цитирай
13. anastasiia - majkata!:)))
06.01.2008 12:55
Обещавам да бъда мнооооого усмихната!:))))
А на теб пожелавам сбъдване на най-доброто през Новата година! Благословение, и закрила!...
И разбира се, да си мнооооого усмихната!:))))
цитирай
14. anastasiia - vasisid7, благодаря ти, с усмивка!:)
06.01.2008 13:27
Прекрасни, вълнуващи, вдъхновяващи мигове през новата година ти пожелавам!...За да продължаваш да твориш неповторимите си стихове, "да впримчваш чувствата в рими"!:)
Мнооооого щастие!:)
И мнооооого усмивки от мен!:))))))))))))
цитирай
15. anastasiia - Хей, Вярка!:)))
06.01.2008 13:33
Много се радвам, че си отговорила на въпросите от приятелската страничка!:) Сега видях, че съм сбъркала и съм писала на два поредни въпроса № 3!;) Но ти си се справила блестящо!:)))
Благодаря ти за хубавите отговори и за прекрасните пожелания!:) Особено това за прятелите, много ми хареса!:)))
Пожелавам ти и ти да имаш верни и добри приятели! И много усмихната и шарена Нова година!:)
Целувки!:)))))
цитирай
16. wildroses - Ах, че хубава Страничка!
06.01.2008 14:06
Беше ми приятно да прочета!
По- късно и аз ще се включа! ;)))
Поздрави за Страничката, Ася от Страната на... Приятелството! :)
цитирай
17. anastasiia - Хей, Вал!:)
06.01.2008 15:17
Та нали минаваме само веднъж през живота си... И за това, ако можем да сторим добро, или да обърнем внимание с топлота и усмивка на някого, би трябвало да го направим сега....Не бива да го отлагаме, защото повторно не ще минем по този път...
...Бих се разпръснала на милиони слънчеви частички, за да подарявам топлинка и слънчевост...:)))
...И наистина съм щастлива с приятелите си...
Благодаря ти за хубавите думи, Вал...
И аз те прегръщам...
цитирай
18. anastasiia - Борис, браво!:)
06.01.2008 15:56
Отговорил си на всички въпроси от приятелската страничка!:) Много ме зарадва, благодаря ти!:)))
Оказва се, че си човек с много таланти!:) Когато развиваш един талант у себе си, това винаги отключва и други таланти...
Благодаря ти за пожеланията!:)
Нека годината е усмихната и добра и за теб! ...Сбъдваща мечтите ти!:)
Нали трябва да вярваме силно в това, което искаме и то ще се случи! Така че, вярвай в любовта...истински и силно... И ще я срещнеш, сигурна съм!.... Пожелавам ти от сърце да ти сбъдне мечтата - да си имаш син! Това е прекрасно!...
цитирай
19. anastasiia - А ти си една много мила и хубава prashinka!:)))
06.01.2008 16:00
Благодаря ти за добрите думи! Усмихна ме още повече, като ги прочетох!:))))
Заповядай в моя свят!:))) Идвай ми по-често на гости, мнооооого ще се усмихваме!:))) Обещавам!;)))
Милион радостни частички ти изпращам!:)))
цитирай
20. anastasiia - mels, с такова удоволствие
06.01.2008 16:09
изчетох всичко, което си ми написала!... Толкова искрено и приятно... Даже ме подсети за неща, които и аз не се бях сетила!;) Например, че много обичам да пея, като теб!;))) И да снимам - и с камера, и с фотоапарат!!!:)
Да попълваш лексикон, си е направо истинско тайнство - трябва ти време, специално настроение...Направо си е супер!:)))
Благодаря ти за страхотните пожелания!:)))
И аз съм щастлива, че те познавам!:)))
И ще ти пожелая да си останеш същата - искрена, импулсивна, по детски чаровна!:)))
Много те прегръщам!:))) И ти изпращам най-вълшебното облаче на света!:))) За Новата година съм сигурна, че ще ти послужи!;))))))
цитирай
21. anastasiia - mmmmmmmmm!:)
06.01.2008 16:28
Може да сме облечени в костюмите на "зрелостта",
но пък не бива да ни е страх да признаем, че "вътре" сме още деца!:)
Пожелавам ти да запазиш хубавото си настроение!:))))
Много усмивки от мен!:)))))
цитирай
22. anastasiia - cornflower, честита нова година и на теб!:)
06.01.2008 16:34
Животът е пълен с невероятни вероятности!:))) Нека да ти се случат много от тях!:)))
Пожелавам ти да имаш прекрасни моменти...Такива, които да искрят като звездичка на дланта ти...и да осветяват пътя ти!:))))
Благодаря за красивото пожелание!:)
Мноооого усмивки ти изпращам!:)))))
цитирай
23. anastasiia - Хей, wildroses, лилаво вълшебство такова!:)))
06.01.2008 16:41
И на мен ми беше толкова приятно да прочета хубавите ти думички към мен!:) С нетърпение ще те очаквам в Страната на ПРИЯТЕЛСТВОТО!:) Да попълниш твоята Приятелска страничка...
А сега ще ти подаря една мисъл на индийския учител, Шри Чинмой: "Бъди искрен в мислите си, бъди чист в чувствата си. Тогава няма да се налага да преследваш щастието. Щастието ще преследва теб!"
Бъди много щастлива през новата 2008-ма година!:)))
Прегръщам те!:)))
цитирай
24. feminaslim2007 - Привет, Асичка!
06.01.2008 16:56
1. Казвам се Драгомира, но най-често ми викат Мира.
2. Скорпион, но със силно влияние на Везни.
3. Ох, ами доста са - много обичам книгите; обичам да съм с приятели и да се забавляваме, или да сме "сериозни" ;) ; понякога ми харесва да съм сама със себе си и мислите си, ама не чак прекалено често, ама най-много си обичам да се усмихвам!!!
4. Не знам какви са... Умея да Слушам хората, умея да сватосвам успешно ;) , ами не знам...
5. Да стана космонавт, и учител на деца, и .... още една камара мечти. Учител станах, а някои други детски мечти са вече факт. Само космонавт не се очертава да стана, ама не губя надежда все пак!
6. Пожелавам ти безкрайно много Любов, хармония, здраве, щастие, късмет! Нека Бог бди над теб и близките ти и ви дари с вяра, надежда и мир!!!


цитирай
25. anastasiia - Привет, Феминка!:)
06.01.2008 17:22
Явно ти имаш силно влияние на въздушен знак, защото и аз така те чувствам, като много въздушна!?:) Ето, и детската ти мечта е била да полетиш...висооооко към звездите!:) Чудесно е, че не губиш надежда за мечтата си!:) Може пък и да се сбъдне!!!:)
Много ме усмихна с отговорите си...:) А това да сватосваш, и то успешно, си е невероятен талант!:)
Толкова ми е приятно, че попълни твоята Страничка на приятелството!...
Благодаря ти за хубавите пожелания...Любовта е нещо истински прекрасно...Та нали тя прави пътуването ни през времето смислено! А хармонията е това, към което се стремя, с духа си, с мислите си...
Пожелавам ти една богата, откъм усмихнати преживявания, приключения, емоции година!:) Бъди благословена и много закриляна!
цитирай
26. enjoy6 - Здравей Ася,
06.01.2008 17:37
много приятно хрумване да се опознаем си измислила!
Аз вече те приех в моя клуб на "летящите хора" и много се радвам да споделяме полетите си:
Кръстена съм на баба си и се казвам Мина.Дедите ми са населявали Беломорска Тракия/днешен Александруполис/.Природата ми и харктерът ми са силно повлияни от красотите и историята на древните траки.
Зодията ми Водолей, обяснява влечението ми към изкуството във всичките му форми, но като, че ли седмото изкуство надделява над всички.
Обичам да обичам и да бъда обичана и държа на приятелите си повече от любимите си.
Природата ме привлича много силно, затова и много обичам да пътувам и да изучавам, в последно време се интересувам и практикувам пещерен туризъм.
Детската ми мечта- да стана актриса се размина с настоящата ми професия на инженер-геодезист.
Бих ти пожелала много здраве, усмихнати и осмислени дни и много споделена любов!
И не спирай никога полета на въображението и прекрасните си мечти!

цитирай
27. anastasiia - Здравей, Мина!:)
06.01.2008 18:39
Много красиво име! Веднага се сетих за Яворовата Мина!:)
Знаеш ли, скоро бях в Беломорска Тракия, точно в Александрополис!:) Истинска приказка е Бялото море....Наситено синьо...прекрасно е! От прекрасно място са корените ти...
И си въздушен знак - като мен!:) Много съм щастлива, че съм приета в клуба на "летящите хора"!:) Ние, въздушните знаци, летим с лекота...
А за Пещерния туризъм обещай да разказваш! Сигурно е невероятна тръпка! Тайнствено и привличащо... И много красиво!
Благодаря ти, че попълни Страничка на приятелството!:) Наистина ми е много приятно... И толкова интересни неща си написала за себе си... Ето, че приятелите тук ставаме повече!:)))
Обещавам да не спирам никога своите полети!... Даже може и да са повече!;)))
А на теб ти пожелавам винаги да ти е интересно!
Да обичаш това, което правиш и да усещаш, че то е важно - нима има нещо по-приятно?
...И безброй щастливи искрички Любов!:)))
цитирай
28. diamant1965 - Пожелавам ти
06.01.2008 20:23
една успешна и много щастлива година, изпълнена с много любов и късмет! А на въпросите ще отговоря друг път, когато имам повече време, може ли?!
цитирай
29. anastasiia - Разбира се, че може друг път
06.01.2008 20:43
да отговориш на въпросите ми!:) Тъкмо ще ми дойдеш повече пъти на "гости"!:)))
diamant1965, благодаря ти хубавите пожелания!:) Чувствам, че си позитивен човек, значи и пожеланиятата ти ще се сбъднат!:))) Вярвам в това!:)
А аз ще ти пожелая да ти е песенно през цялата година! Всичко да ти се случва леко, "живот като песен"...!:) Да се сбъднат мечтите ти, желанията ти...Последвай поривите си и изживей една неповторимо вълнуваща и щастлива година!:)))
цитирай
30. letisi - името ми ли...тъжна песен на старославянски
06.01.2008 22:58
зодия стрелец естествено...талантите ми явно са доста скрити защото никой не ги знае....любимите ми неща са в сферата на тривиалното книги музика кино и кактуси за ужас на баща ми....май съм от малкото деца без мечта ще трябва да наваксвам....пожелавам ти никога да не губиш усмивката си светлината и красотата с които възприемаш света:))))))))))))
цитирай
31. anastasiia - Здравей, тъжна песен!:)
07.01.2008 00:23
Толкова красиво звучи - тъжна песен на старославянски... Като начало на приказна легенда...:)
При това, огнено обагрена, защото си огнен знак!;)
letisi, хората сме различни и това е истинско богатство! У всеки човек има талант, просто трябва да се вгледа в себе си...
Явно ти имаш предпочитание към изкуствата и литературата! По това много си приличаме с теб!:) А за кактусите се усмихнах, защото моят баща отглежда кактуси. Има огромна колекция, подредил ги е и се грижи за тях с любов.:) Невероятно са красиви, повечето от цъфтят в различни цветове...
А с мечтите винаги можеш да наваксаш!:) Колкото повече, толкова повече/цитат от "Мечо Пух";)/, т.е. толкова по-добре!
Пожелавам ти една много мечтателна година!:) Раждаща и сбъдваща мечти....
Благодаря ти за милите пожелания!:)
цитирай
32. jesusbg - Я и аз да се включа тук :-)
07.01.2008 19:38
1 Име - Александър - означава победоносец от древногръцката история и култура. Jesusbg -интернет име - дойде от прякора ми в университета, че приличам на Исус Христос плюс добавка за национална принадлежност
2 - Зодия - Телец - готини и забавни сме - спор няма
3 Скрити таланти - че нали ако ги узная, вече не са скрити - иначе нещото, в което наистина съм силен, е контактът с хора от други нации и култури
4 Любими неща - тези дребни нещица, които имат много силен сантимент и приятен спомен - в момента с едно фенерче и една химикалка от Литва
5 Детска мечта - да стана космонавт, ама не стана
6 Пожелавам ти да изстискваш максимума от всеки ден, в който си на този свят (както и на всички останали тук)
цитирай
33. anastasiia - jesusbg,
07.01.2008 20:58
победосно, древно име носиш!... Приятно ми е да се запознаем!:)
И интернет името ти е много значимо...
...И зодията, също!:) Един земен, уравновесен знак!...
Знаеш ли, според мен скритите таланти са нещо, което е в нас...Нещо като дар, който носим в себе си и не е необходимо да го развиваме...Защото това нещо просто го можем!... Ето, както си ми писал, умееш да контактуваш с различни хора, от различни нации и култури! Това наистина си е много твой, "скрит талант"... И е нещо чудесно!:) Всеки контакт обогатява...А колкото са по-различни хората, от различни националности, култури, толкова е по-интересно...
И тези мили сантименти - малки късчета от различни места...Хубаво е!:)...Много...
А за мечтата ти, мисля си, че се е сбъднала! Защото ти явно много пътешестваш...Е, не буквално към звездите, но пък си имаш своите звездни, вълнуващи, интересни пътешествия по различни места и кътчета на планетата...
Благодаря ти за невероятно зареждащото пожелание! Наистина е прекрасно!...
...Аз ще ти пожелая да продължаваш да пътешестваш и да се чувстваш по неповторим начин, всеки път! Да я има тръпката от новото, различното... Нека винаги да ти е интересно във всичко, с което се захващаш... До всичко, до което се докосваш...
цитирай
34. jesusbg - Благодаря
07.01.2008 22:24
за пожеланието - наистина обожавам да пътувам.. Успех във всичко
цитирай
35. boris66 - boris66-anastasiia
07.01.2008 22:56
Благодаря ти Ася, Прекрасна си!
цитирай
36. temenuga - Чак сега се включвам в тази приятелска страничка:)
07.01.2008 23:06
Но затова пък имам извинение - болничен лист:) Това - на шега, наистина съм болна, от мнооого лош грип, който се надявам съвсем скоро да надхитря:)
Набързо отговарям на въпросите /не защото не ми се пише повече, а защото ако започна да пиша, може и да попрекаля:)
1. Казвам се Теменуга - какво означва ли:) Всеки знае. Едно срамежливо горско цвете, което май си отговаря на същността ми /или тя - на него:)))/
2. Зодия Рак съм - личи си, нали:) Ирационална, свърхчувствителна, малко старомодна, изключително предана. И с труден характер:)))
3. Любимите ми неща се ограничават до понятия, не толкова до предмети или нещо, което би могло да се докосне:) А именно - да се чувствам уютно в присъствието на любими хора; да съм в комфорт със съвестта си; да давам колкото си може повече от себе си - независимо за кого, как, къде и колко; да имам постоянен контакт с приятелите си, независимо в коя точка на земното кълбо се намират...И още, и още...:)
4. Детската ми мечта беше да стана учителка, е, бях учителка по пиано няколко години, след това преминах през други професии:) А, имах, и още имам една неосъществена /и може би неосъществима/ мечта - да ходя боса по белите пясъци на тропичен палмов остров:)...Е, понякога несбъднатите мечти запазват ореола си за дълго, за може би за цял живот...:)
5. Пожелавам ти, Ася, да бъдеш това, което Природата те е сътворила, а ти си се изградила - като позитивна, светла личност, която кани всеки ден слънцето на гости, дори да е облачно...:)
цитирай
37. anastasiia - jesusbg,
07.01.2008 23:19
и аз ти благодаря!:)
:))))
цитирай
38. anastasiia - Борис,
07.01.2008 23:20
много си мил... Благодаря ти!...
цитирай
39. anastasiia - temenuga, много ми е приятно, че си тук!:)
07.01.2008 23:39
Едно име-цвете, малко срамежливо наистина, но пък в това му е очарованието!:)
А зодията ти е много хубава!...Рачетата сте много емоционални, умни... Не бих казала с труден характер...По-скоро една вродена мъдрост забелязвам!...
Ти си един много духовен човек... Ето, твоите търсения, стремежи, нещата, които те карат да се чувстваш добре, са свързани с емоционален комфорт в общуването с другите... Както и хармония, вътре в теб...
И не бих казала, че мечтата ти е неосъществима!:) Даже от сърце ти го пожелавам - красив плаж, палми, шум на вълни...По пясъка - следи от двама - ти и скъп за теб човек...
Благодаря за светлото, усмихнато, слънчево пожелание...Да, винаги, всеки ден ще каня слънцето на гости!:))))
P.S. Пропуснала си да ми отговориш на въпроса за скритите таланти!;) Може би защото съм объркала поредността на номерата на въпросите!:))))
...И бързо оздравяване!:)))) Изпращам ти мноооого положителна енергия:))))))))))
цитирай
40. ivoberov - Не знам
08.01.2008 00:30
Не знам дали знаеш, че ти се радвам, но да знаеш, че ти се радвам.
цитирай
41. anabel4o - Обикновено ми е трудно да отговарям ...
08.01.2008 16:14
Обикновено ми е трудно да отговарям на подобни въпроси - или не ми хрумва нищо, или не мога да се спра. Но сега май имам уравновесено вдъхновение и започвам, преди да ме е напуснало. :)))

1. Вашето име? Знаете ли какво означава? - Николай. Свързва се с непобедимост, твърдост, дори упорство и може би наистина ме определя до голяма степен. Поинтересувах се от Кабала и установих, че името ми не е в хармония с рождената ми дата, но какво да се прави :))) Харесвам си го. Кръстен съм на прадядо си.

2. Каква зодия сте? - Овен. Отлично допълва образа ми на инат :))) Винаги съм с рогата напред, готов за нови и нови подвизи. :)

3. Скрити таланти? - Повечето ми таланти са явни. Наскоро усетих нужда да стихоплетствам :) Но това вече не е скрито, защото можете да прочетете опитите ми и да прецените успешни ли са, не са ли. Писането ме разтоварва и ме кара да се усмихвам. Не претендирам, че ме бива много-много, но го правя с любов.

4. Любими неща? - Самият живот ми е любом. С цялото му многообразие. Никога не ми е скучно, защото човен може да се занимава с безкрайно много неща! Обичам хората, любовта, слънцето, танците, страстите в най-различни форми, музиката около нас, всяко нещо, което ме кара да се усмихвам, книгите, песните, ярките цветове, шумотевицата, пъстротата във всяко едно отношение. И още, и още... :)

5. Детската Ви мечта? - Аз, като едно видно дете :)), не спирам да мечтая. Много от мечтите ми са непостоянни. И така до следващата мечта. :) Самото усещане от мечтата ме изпълва с щастие. Не държа непременно да се сбъдват, важното за мен е да не ме напускат! Една от по-трайните мечти беше, а защо не и още е, да се занимавам с кино, театър - и като режисьор и сценарист, и като актьор. Щом се научих да пиша, започнах да сътворявам всевъзможни пиеси, обичах да играя разни роли с децата, изнасяхме представления по градинките :) Така че, мога да кажа, че донякъде мечтата ми се е сбъднала :))) В момента мечтая за повече любов на земята. За мене и за всички!

6. Какво ще ми пожелаете? - Пожелавам ти да имаш време да се насладиш на всичките прекрасности, които ни предлага светът, защото знам, че ти винаги ги забелязваш, а и ги заслужаваш!

Беше ми много приятно! Благодаря ти за тези въпроси! Отговаряйки, се почувствах много добре. :)))
цитирай
42. anastasiia - Иво, зарадва ме!:)
08.01.2008 17:23
...Ето, усмихвам се...:)...
Изпращам ти милиони късчета усмихнато настроение и на теб!:))))))))...........
цитирай
43. anastasiia - anabel4o, благодаря ти!:)
08.01.2008 17:37
Ето още една хубава Приятелска страничка!:)
Имаш чудесно име! И при това непобедимо!;) А като прибавим и зодията ти, значи си един устремен, непобедим боец в живота!...
Хубаво е това, че пишеш... Това те кара да се чувстваш добре, да бъдеш "себе си"... Всяко нещо, което се прави с любов, се получава... Така че, продължавай! На мен винаги ми е приятно да те чета...Звучиш много искрено!
Обичаш живия живот, с всичките му дребни несъвършенства, многообразие, цветове... И какво по-хубаво от това! Това те прави още по-истински!...
И е толкова прекрасно, че обичаш да мечтаеш! Много добре те разбирам, защото и аз съм мечтателка... Имам мноооого мечти!:) Цял куфар!:))) Продължавай да мечтаеш...Това са прекрасни душевни полети... И винаги ще има към какво да се стремиш...За това и винаги ще ти е интересно в този пъстър, шумен свят!:)))
А това, за любовта....е нещо наистина безценно! Нека я има!...Колкото повече, толкова по-хубаво! Дарявай я в огромни количества... И тя ще се завръща окрилена към теб...И още по-красива и чиста!:)...И ще я има...ще витае....и ще се разпространява...
Благодаря ти за милото пожелание....
Нека Любовта е винаги с теб! И продължавай да пишеш...Кой знае, може пък и да сътвориш неповторим кино сценарий?:))) От сърце ти го пожелавам!:)
цитирай
44. avgustinov - попълване на лексикона
08.01.2008 19:45
1.Казвам се Росен и чесно да си призная не знам какво означава името ми
2.Близнаци
3.Според мен Бог ми е дал таланта да свиря на йоника и на китара и Му благодаря защото ми е дал великолепния шанс да Го хваля с тези инструменти
3.Имам много любими неща като например китарата ми с която обичам да свиря през свобаодното си време
4.Като малък съм имал много мечти........една от всичките ми беше да стана полицай:)))) след това като поодраснах малко много исках да пътувам по чужбина и то най-много в Америка и да остана да живея там:)))))) за мечтите пари не се дават, както казват някои но все пак не трябва да забравяме че всичко е възможно с БОГ.
5.Пожелавам ти Бог да те благослови и '' нищо повече'' казвам нищо повече защото щом Бог те благослови всички други неща от които се нуждаеш ще ти се прибавят а аз ти го пожелавам от сърце:)))))) бъди благословена.
цитирай
45. temenuga - Ася, въобще не съм обърнала внимание на този въпрос!)))
09.01.2008 02:39
Извини ме) Явно е било от температурата))) А и обичам всичко да ми е явно, а не скрито))) Да си помисля...Скрит талант? Надали имам такъв))) Ако имам таланти, то всичките са ясно изразени - като самата ми същност)))
цитирай
46. svetlan - Ха, здрасти и аз ще се позабавляв...
09.01.2008 10:17
Ха, здрасти и аз ще се позабавлявам!
1. Име - Светозар - на дедо Фоти / от гръчки светлина /, прадедо се казвал Ламби ...
2. Рак съм аз
и при това двукрак.
Милозливо, нежно все напред пристъпям,
ала се говори, че на крачка - две назад отстъпям!
3. Талантлив съм много във безброй насоки,
често заради таланти, по гърба ми удрят сопи!
4.Най-обичам да поспивам многочасно,
също да похапвам, да попийвам - то е ясно!
Ех, обичам този нежен пол,
да го гушкам нощем гол!
5. Пък мечтаех нявга, като бях дете,
космонавт да стана, да летя по туй небе!
Още исках да си имам куче,
кучето ще бъде май за мойто внуче!
6. Пожелавам ти от здраве да се не отърваш,
да се смееш, да живееш и от щастие да мъркаш!
Пожелавам още по- конкретно,
да младееш все така кокетно
и
виното в четворни дози,
бесен секс във всички пози!

хихиих

цитирай
47. anastasiia - avgustinov, добре дошъл в най-приятелското кътче от блога!:)
09.01.2008 11:59
Имаш прекрасно име... Росен - свързвам го с утринната роса...:)
И си въздушен знак, близнаци, като мен!:)
Много е хубаво, че се занимаваш с музика... Да, наистина, Бог ни докосва и всеки от нас е различен със своя талант... Чрез музиката ти може да изразяваш себе си, своите мисли, своите пориви... Прекрасно е, продължавай да свириш!
...Продължавай и да мечтаеш!...Много си прав, за мечтите пари не трябват, а още повече те ни карат да се чувстваме леки, ефирни, усмихнати...
Благодаря ти за благословените пожелания!:) Бъди и ти много закрилян!... И с Бог, напред!:) Така, всички врати ще се разтворят пред теб!:)))
цитирай
48. anastasiia - temenuga!:)
09.01.2008 12:12
Твоят "скрит" талант е, че си много искрена!:)))
Прегръдка, топла и усмихната!:)))
цитирай
49. anastasiia - Здрасти, Светли!:)
09.01.2008 12:30
Мноооого светло име!:))) Светличко стана наоколо!:)))
Воден знак-двукрак, сложни стъпки правиш... Опитай с две напред, една назад;)
И е хубаво, че си талантлив!:) Въпреки "сопите по гърба"!:)))
Явно имаш вкус към добрите, класните неща в живота!:)...
Има време и да полетиш... Важното е към звездите ти да се стремиш!:)
А по повод мечтата ти за куче, се сетих за една много култова реплика от български филм: "Ще ми купят куче, ама друг път!":)))
Благодаря за всичките ти пожелания! Да ми се сбъднат накуп и аз си пожелавам!:)))
А на теб ще ти пожелая просто да си останеш същия - усмихнат, весел и светещ!:))) Плюс безброй усмихнати, светещи и мнооого вълнуващи преживявания!:))))
цитирай
50. tera - Ами, знаеш ли - хубава е идеята,
09.01.2008 21:19
но пък аз специално в моя блог толкова много и различни неща съм изписала, че ако на някой му е интересно съм отговорила на всички тези въпроси. Може би не в прав текст, но по принцип - да.

Пък и ми се струва, че такива отговори малко декларативно звучат - истинските отговори трябва полека да се откриват в подтекста на казаното, измежду другите мисли.

Права ли съм? :)
цитирай
51. diamant1965 - Я да се пробвам сега и аз с отговорите...
09.01.2008 21:49
Обещанието си е обещание, така че започвам:1. Име - Офелия - хич не зная какво значи, освен че май беше жена на някой си Хамлет, дето задал "умният" вечен въпрос дали да бъдеш или да не бъдеш.../Хахаха/ 2. Зодия - Везни /хич не се гордея с нея - то бива, бива колебание, ама...Ха наляво, ха надясно, ха в... прясно! /Хахаха/ 3. Скрити таланти: Ако изобщо имам такива, то те явно са скрити много дълбоко и от мен самата, та не се сещам за тях...А и да се сетя за нещичко, не го смятам чак за талант. 4. Любими неща? - Ами обичам да слушам музика по всяко време, обичам да чета много, да рисувам на музика, да гледам анимационни филми, да пътувам и...да спя! Обичам и да си фантазирам на воля. Но най-много обичам да прекарвам времето с дъщеря си и изобщо със семейството си! 5. Детската ви мечта? - Като дете мечтаех да бъда разбойничка и пиратка /хххааахахаа/, а по-късно - да летя. Успях да осъществя само второто, макар и отчасти, т.е. подхвръкнах си малко с делтапланер. 6. Какво ще ми пожелаете? - Ами ще ти пожелая да бъдеш здрава и да сбъднеш мечтите си! Мисля, че това е най-важното! Поздрави и усмивки от мен!
цитирай
52. anlov - Много мило и симпатично от твоя страна, Ася!
10.01.2008 11:34
1. Казвам се Ангел и съм кръстен на дядо си (страхотен човек!). Името ми означава Божи пратеник. Много е отговорно да носиш такова име:)
2. Овен. Но бързам да уточня, че аз лично не вярвам в зодиите. Избрал съм да вярвам в Библията.
3.Отдава ми се да общувам с деца. Чувствам се по-свеж и истински с тях. Обичам да подстригвам приятелите си (но кой ли обича такова нещо!!!) и мисля, че имам таланта да го правя добре - щом те от години ми се доверяват... Винаги съм добронамерен и оптимистичен и обикновено виждам най-хубавото в човека. Ако забележа нещо грозно, обаче, за негово добро, гледам да не го премълчавам. Искрен съм и сравнително лесно предразполагам хората към същото с мен.
4. Една личност обичам повече от всичко друго на този свят - тази на моя любим Господ Исус Христос. Невероятно скъпо ми е и семейството - съпругата ми Аги, синът ми Вени и дъщеричката ми Мила. Също така обичам да чета художествена литература, но все по-малко време ми остава за нея. А, да. Страшно обичам да слушам музика и да танцувам. А футболът ми е мания още от детството.
5. Ами тук мога да те поканя в "МОЯТА ИЗПОВЕДАЛНЯ", която се намира най-горе на блогрола ми. Там, под заглавието: "За голямата тайна на онова малко момче, което някога бях", съм я изповядал цялата:)
6. Е, Ася, пожелавам ти да направиш много царствени корони от уловени и умножени значими мигове в твоя живот и в живота на другите хора, а после - да увенчаеш много глави с тях! И така, да стоплиш много... неимоверно много сърца!
цитирай
53. anastasiia - tera,
10.01.2008 16:47
разбира се, че всеки един от нас оставя частички от себе си във всеки един свой пост... В по-малка, или в по-голяма степен разкрива себе си, любимите си неща, това, което го е впечатлило, развълнувало... Блогът е неговата "страничка"!...
А "приятелската страничка" аз много си я обичам, защото в предаването ми, например, за кратко време, мога да представя госта си...И то по непреднамерен начин, приятелски..., с усмивка!:) Обикновено се получава много интересен разговор, като моите гости се подсещат за най-различни неща...На въпроса за скритите таланти обикновено е най-интересно...:)
И за това реших да напиша някои от въпросите и тук... Разбира се, че всеки колкото реши и каквото реши може да сподели за себе си!:) Някои по-декларативно, както ти смяташ, други по-истински!.... Но всичко е съвсем добронамерено и мисля си...приятно!:) А също така чувствам, че всички до момента са много искрени и отговарят с приятелска усмивка!:)
Разбира се, че имаш право на мнение! Даже се радвам, че пишеш това, което мислиш!
Поздрави и усмивки от мен!:)))
цитирай
54. anastasiia - diamant1965,
10.01.2008 16:57
толкова необикновено и красиво име имаш!... Разбира се, веднага го свързах с Хамлет и още по-поетично-драматично ми прозвуча!:)
Зодията ти е въздушна... Значи си витален човек...:)
Казваш, че не се досещаш за скрити таланти, но пък си ми споделила, че обичаш да фантазираш! А това за мен си е талант! Да имаш фантазия е много хубаво!... Така че, продължавай да го правиш, впускай се смело в полетите на фантазията си...Може да ти се случат много интересни неща! Още повече, че си писала, че обичаш да рисуваш на музика! Това много ме впечатли!... Сигурно сътворяваш прекрасни неща!.... И очароваш и дъщеричката си!:)...
А детската ти мечта е просто супер! Пиратските и разбойническите пориви да не би да са от "Пипи дългото чорапче", или пък от "Снежната кралица" - там имаше една чудесна малка разбойничка!:)))
Толкова е хубаво, че си осъществила мечтата си да летиш! Значи си много смела, защото аз например, със сигурност не бих посмяла да летя с делтапланер! Въпреки, че гледката от земята е невероятно красива!:)...
Благодаря за пожеланията!:)))
И ти продължавай да сбъдваш мечтите си! И да се занимаваш с нещата, които те карат да се чувстваш добре!:))) Защото тогава ще бъдеш изпълнена с хармония и щастие!....
цитирай
55. anastasiia - anlov, много ми е приятно,
10.01.2008 17:25
че и ти сътвори твоята "приятелска страничка"!:)
Името ти е наистина свързано с чистота... Знаеш ли, като бях малка, всяко едно име предизвикваше у мен асоциация за определен цвят. Името Ангел винаги съм го свързвала с белия цвят!:)
Знаеш ли, аз също съм човек, който вярва в Бог... Относно зодиите, всичко е в сферата на забавлението!:)
Чудесно е, че обичаш да общуваш с деца! Те зареждат много... Аз също си имам много приятелчета-деца!:)))
А това, че можеш да подстригваш наистина си е невероятен талант!:)
Това, че си искрен, също е много хубаво! Има една хубава максима за приятелството: "Приятелят е човек, който знае всичко за теб и въпреки това те обича!" Така, че е прекрасно да сме истински с хората около нас...
Както е и прекрасно топлинката и обичта в семейството... Нека да я има!...Хубаво е...
Литература, музика...това са много близки до мен неща! И аз много обичам да танцувам!:)
Ще дойда на "гости" в "твоята изповедалня", обезателно!:)
Приказно красиво е пожеланието ти!:) Благодаря ти...
На теб ще пожелая да продължиш да носиш светлината и хармонията в себе си,...за да можеш да ги даряваш на хората около теб! Мноооого щастливи мигове!...


цитирай
56. anlov - Ася, и аз много ти благодаря! Окуражаваш ме.
10.01.2008 20:53
Ти наистина си от хората, които много дават, защото и на тях много е било дадено.
цитирай
57. eddie - Ася!
11.01.2008 00:31
Аз съм Ивайло / може и Иво ;)/ .

Виж не си падам по заучените фрази :) за това ти пожелавам, а и знам, че ще е така... та - чаровната ти усмивка да не те напуска никога :)

Виждам детето в теб... и то определено ми харесва :)
цитирай
58. comfy - Засега
11.01.2008 07:26
две песнички от руския филм за Мери Попинз:

http://youtube.com/watch?v=5JW3xBTuvVA
http://youtube.com/watch?v=ig3wEXGWp7g

:)***

цитирай
59. lion1234 - Привет!
11.01.2008 12:44
Едва днес имам повечко свободно време и с желание
се включвам в чудесната ти инициатива.
Казвам се Джошкун. Преведено от турски, името ми
означава: весел, игрив, буен, развълнуван / напр.: deniz coskun се превежда ,,морето е развълнувано''/
Зодия ,,Везни'' съм и обичам ,,кантара'', грижа се за баланса и хармонията.
Скритите ми таланти: готвя добре, може би съм добър събеседник, тъй като слушам винаги внимателно говорещия срещу мен и се стремя да
се изразявам точно.
Любими неща: музиката, литературата, психологията и философията.
Детските ми мечти бяха претърпяли интересна еволюция: първо исках да се ,,кача'' на звездите,
после - на луната и накрая се задоволих с някои
по-земни неща, напр., да си купя влак/защото от возенето в кола и автобус ми прилошаваше/ и ресторант/ защото много обичах кабапчета и кюфтета/.
Какво да ти пожелая: да бъдеш все така открита, непосредствена, весела и жизнерадостна и да печелиш все повече приятели!
цитирай
60. watchtowerman - Възкресия,
11.01.2008 13:04
много се радвам, че опазваш детските си пориви, което личи и от блог-а ти. Имам слабост да общувам с такива, стремящи се да останат деца в душа и сърце, дори и когато порастнат. Защото, макар да съм от времето на динозаврите, успях да пренеса и в днешното време стремления и пориви от детството си, на които МНОГО ДЪРЖАХ. Радвам да открия и в думите на Христос, че САМО опазилите детските си пориви и чувства ще могат да влязат в Царството Му. Само ние, възрастните деца може да разберем тези Христови думи. Защото те са НАШИЯ живот. Пожелавам ти да бъдеш все така детски чиста и въодушевена до края на земния си път.
цитирай
61. elineli - EL:))))
11.01.2008 16:44
Най накрая намерих време :)))))))))))
1.Екатерина-май е излишно да тълкуваме :)))))
2.Зодия-Дева съм :)))))))
3.Скрити нямам,всичките са открити,общо взето най добра в излизане от заплетени ситуации :)))))))))
4.Любими неща-ще стане дълго ,затова го свиваме до детенце,баклавички,саралийки,сладко от смокини ,капещи по лактите праскови и думи :)))))))))
5.Сега детската ми мечта-обаче нека предварително се разберем ,ако ще се смееш обади се да направим дует....хахахахха-да стана каубойка в Дивия Запад!
6.Искам да ти пожелая по много от всичко .Запази усмивката си,и нека нищо красиво не те отмине,Усмихваща се .Прегръщам те :))))))))))))
цитирай
62. anastasiia - anlov,
11.01.2008 20:17
мноооого усмивки ти изпращам!:)))
Да са светли и радостни мислите ти!:))))
Та нали нашите радостни мисли създават нашия радостен свят!:))))
И аз ти благодаря....
цитирай
63. anastasiia - eddie!:)
11.01.2008 20:33
Ето, мноооого се усмихвам!:))))
И ми е приятно да се запознаем, Иво!;)
...Цъфтенето на бора и птиците до сърцето му...
Уханието, звуците, събуждащи любовта...
И аз, пътуваща в един усмихнат свят
от малка капчица тъга и милиони капчици радост...
Разпръскваща ги...!:)))...Да...ще продължавам да се усмихвам!:))))
...Благодаря ти за милите думи!:) ...
На теб ще пожелая да продължаваш да твориш в царството на пеперуди пъстри...Там е твоята приказка!:) Приказка от хиляди цветя...
И нека светлината те покръсти -
да си Светлина!:)
цитирай
64. anastasiia - Хей, comfy,
11.01.2008 20:39
такова настроение ми подари!:))) Песни, от нещо много любимо за мен - "Мери Попинз"! Направо си се представих, носеща се във въздуха с голям чадър!:))) Приземявайки се грациозно на ул. "Черешово дърво";))) и винаги неотразима!:))))
Благодаря ти, мнооооого!:)))
Изпращам от вкусните курабийки, които имат по една сребърна звезда отгоре! Взех ги за теб от специалната сладкарничка от книгата!;))) Запази си сребърната звездичка от всяка една курабийка! Ще почувстваш защо!;))))
цитирай
65. anastasiia - lion1234, привет и от мен!:)))
11.01.2008 21:00
Толкова ми е приятно, че и ти си попълнил "приятелска страничка"!:)... Благодаря ти!:)))
Името ти е толкова хубаво!:) Освен, че звучи много красиво, означава много приятни състояния - развълнувано-весели!:)
Наистина си един много уравновесен знак! При това въздушен, като мен!:) Чудесно е, че опитваш да сътворяваш хармония в теб и около теб!....
Поздравявам те, че умееш да готвиш!:) Много уважавам мъжете, които готвят!...
А това, че умееш да изслушваш си е цяло изкуство! Обикновено хората са склонни да говорят повече...
Имаш много любими неща... Значи имаш и богат духовен живот! А това е прекрасно!:)
А детските ти мечти са безкрайно звездни!:))) Всъщност, какво лошо има да се стремим към звездите! Дори, когато с детска вяра се отправим към тях, може ми ще ги достигнем!:)
А мечтата ти да си купиш влак е просто неповторима! И толкова обосновано е било;))) Както и ресторант!:)))) Развесели ме, много!:))))
Благодаря ти за прекрасните пожелания!:)
И аз ще ти пожелая... Ще ти пожелая сърцето ти да е винаги отворено за хубавото и доброто! Винаги да имаш силата да разполагаш със съвършено жизнено пространство и мислите ти в него да са изпълнени с любов... И никога да не се отказваш от мечтите си!:)))))
цитирай
66. anastasiia - watchtowerman,
11.01.2008 21:22
прекрасни думи-мисли си ми подарил!...
Знаеш ли, до като четях, се сетих, че и книгата "Малкият принц" започва с едно посвещение: "На Леон Верт, когато е бил малко момче!" Хубаво, нали? ...
Има ли нещо по-прекрасно да запазим детските пориви, частички детство в себе си!:) Тогава сме по-истински! Когато вярваме "по детски", нещата се случват!
Най-страшното е, човек да се вземе прекалено на сериозно!... Трябва да можем да се засмеем на себе си, да се шегуваме със себе си, дори... Тогава израстваме, и то пак с помощта на детството, съхранено вътре в нас...
Много ми е приятно, че и ти си човек, носещ в себе си безброй частички "детство"...
...За това с лекота общуваме с теб...:)
Благодаря ти за хубавите думи, за прекрасните пожелания!:)
...И усмихнати, неповторими преживявания по пътя ти...:)
цитирай
67. anastasiia - El, много се радвам,
12.01.2008 00:23
че си тук!:))) Прочетох усмихнатата ти "приятелска страничка" и станах още по-усмихната!:)))
...Колко царствено име носиш!:)...И красиво!...
И зодията ти е подобаваща...:) И носиш в себе си необходимия аристократизъм да излизаш от заплетени ситуации!;))) Това е много ценен талант!
И любимите ти неща са мноооого мили и сладки!:)))
А детската ти мечта е просто супер!:))) Може ли и аз да се присъединя?;))) Отиваме заедно в Дивия Запад! Ще им скрием шапката за нула време!:)))
...Ето мнооого се усмихвам!:) Запазвам си усмивката...и подарявам усмивки!:))) На теб - безброй много!:)))))
Продължавай да твориш красивите си стихове! Ти можеш...много!
И аз те прегръщам!:)))

цитирай
68. doka - Ами...да се включа и аз...
12.01.2008 16:25
... с малко закъснение... :)))
1. Казвам се Даниела...името ми означава... -
" Бог Е мой съдия"! Кръстена съм на баба си Дока-банатска българка,всъщност...предците
ми са всички...такива,и...имената ни са малко по-специфични,но лекарката предложила...малко по-съвременно... :)))))
Приятелите ме наричат-Дани! :)
2. Зодията ми е - Рак - 1ва декада!
3. Ами...свиря на китара,акордеон,йоника...
по слух...рисувам...пея...калиграфия......
по малко...пописвам...и може би...свободното ми общуване с хората,независимо от възрастовата група....голям оптимист съм...с весел нрав.....ей такива ми ти работи...които приемам като дар от Бога,защото Той ги дава на хората...!
4. Ами...да слушам любимата си музика,да чета моята любима литература-и на 1во място...любимата ми Книга-Библията...да свиря на китарата любимите си християнски песни и с тях да хваля и да се покланям на Бога...на първо място в моя живот Е Господ Исус Христос...моето семейство-съпруга и двете ми дъщери...близки,приятели.... ох....
и и още куп други неща обичам.... :))))))))))
5. Детската ми мечта....ами...първо исках да стана спортистка,защото непрекъснато висях по лостовете... :)))...после...певица...откакто се помня...все си попейвам... :)))...после...детска учителка...!
Е...дълги години участвах в самодейния състав на банатските българи...пях,танцувах
..." банатски "песни и танци...взех че станах
и детска учителка... :)))...сбъднати мечти...
имам още много...и се надявам ...да станат
реалност...- ако Е рекъл Господ,както се казва в Словото Му...!
6. Пожелавам ти,мила Ася...една мнооогооо
щастлива...и успешн...и благословена...и ...
страхооотнааа година...!!! Да бъдеш здрава
...винаги весела и усмихната...както досега...
да бъдеш заобиколена все от любящи хора...
и да продължаваш да пръскаш светлина около себе си... и да радваш не само реалните...но и виртуалните си приятели...!!!
Една голяяяма прегръдка и от мен.... и
мнооооого усмивки ... :)))))))))))))))))))))))))))
Лелееее...... колко съм изписала.....
цитирай
69. injnina - Чаровната ти усмивка и
12.01.2008 17:53
прелестта на детството заразяват всички около теб и мен включително.
Винаги ми е приятно и радостно да бъда при тебе и да се наредя до твоите приятели!
Бъди щастлива!!!
цитирай
70. anastasiia - Здравей, Дани!:)))
12.01.2008 19:48
Ето и твоята "приятелска страничка" е тук... Благодаря ти...:)
Беше ми много интересно да узная значението на хубавото ти име - Даниела!:) Името на блога ти носи името на твоята баба... Чудесна идея!:) И е толкова нетрадиционно като име - doka!...
Воден знак си...Щом си раче, значи си много емоционален човек... Възприемаш живота с всичките си сетива и чувства!:) Моята дъщеричка е също раче-осмокраче!:)))
Свириш на толкова много музикални инструменти!:) Пееш, рисуваш, пишеш...Цял куп таланти носиш в себе си!...Трябва да те поканя в предаването ми, да ми гостуваш!:) Още повече, че обичаш контактите с хора!... И си усмихната!:) Значи много си приличаме с теб!:)))
Прекрасно е, че си близко до Бога... За това си винаги толкова озарена и вярваща в доброто!:) Защото Бог е в теб, с теб, около теб!...
Бих казала, че ти си един реализиран човек, сбъднала си мечтите си...Пееш, работиш това, което винаги си искала... Има време, разбира се и аз другите ти мечти... Човек винаги трябва да мечтае!:)... И да се уповава на Бог, както и ти го правиш... Бъди благословена и ти, и цялото ти прекрасно семейство!:)
Благодаря ти за милите, топли, усмихнати пожелания!:)))
Мноооого те прегръщам!:))) И се радвам, че те познавам/макар и виртуално/!:) Толкова приятно ми стана, като прочетох думите ти:"Не само реалните, но и виртуалните ти приятели...." Знаеш ли, наистина смятам, че имам добри приятели тук, сред вас!:)))

цитирай
71. anastasiia - injnina, много ми е приятно,
12.01.2008 20:05
че си сред моите приятели, в най-приятелското кътче на блога!:)))
Толкова се радвам, че мога да предам усмихнатото си настроение на хората, които надникват тук!:) И на теб!:))) Идвай по-честичко, колкото пъти поискаш!:))) Ще бъда още по-усмихната!:) Обещавам!:)))))
И тъй като много обичам Екзюпери, ще ти подаря една негова мисъл, която отговаря на моето светоусещане: "Купчина Камъни престава да бъде купчина камъни в момента, когато един човек я погледне с представата за катедрала."
цитирай
72. injnina - Благодаря от сърце!!!
12.01.2008 21:00
И аз харесвам Екзюпери и класиката "Малкият принц"!
Ще наминавам при теб защото очаквам да поставиш рекорд на най-много коментари за един постинг!
Целувки!
цитирай
73. fenris - хъммм
12.01.2008 21:41
приятно ми беше да се запозная с теб, чрез блогът ти! Приятно ми е!
Зодия Стрелец!
Контактен, чаровен, забавен, талантлив! Леле че съм скромен! Обичам да правя хората щастливи! И да вия нощем към луната! Вълците са ми приятели!
А ти можеш ли да бъдеш моя приятелка? А името ми означава късметлия!
цитирай
74. anastasiia - injnina!:)
13.01.2008 13:19
Значи и ти обичаш света на Екзюпери - един нов космос, не толкова страшен, с който човекът да се бори, за да го опитоми...:)
Наминавай отново и отново!:) Винаги ми е много приятно!:)))
Целувки и от мен!:)))
цитирай
75. anastasiia - Здравей, fenris!:)
13.01.2008 13:59
И на мен ми е приятно, че си тук!:) Добре дошъл сред прятелите ми!:) Добрите приятели са като звездите.. Не винаги можеш да ги видиш, но знаеш, че те са някъде там... :)..., т.е. тук!:)
Много хубаво значение има името ти!:) Дано това да е знак и за живота ти!...
Та нали животът е такъв, какъвто го правят мислите ни!:) Така че, продължавай да бъдеш именно такъв усмихнат и забавен, даряващ щастие... И то, щастието, ще се завърне при теб, в огромни количества!:)
Знаеш ли, имам един познат скулптор, който извайва, сътворява вълци. Има цели поредици от фигури на вълци, в различни състояния. Невероятни са!... И аз харесвам вълците...:)


цитирай
76. fenris - отдавна
14.01.2008 00:41
ми се иска да имам такава скултура! Приятно ми е да сме приятели!
цитирай
77. mkalpakchiew - Здравей Ася,
15.01.2008 14:22
за твоя Лексикон не мога да измисля по-добро от това, което е направила за мен една много добра приятелка:
-------------------------------------------------
Дружески шарж с научно Астрологично представяне на художника Митко Калпакчиев - автор: Avangardi.blog.bg

Хороскоп
според датата на раждане
Хороскоп за човек роден на 12.08.1948 г.
Властен човек с жизнен темперамент, общителен и рационален характер. Предприемчива, доминираща, взискателна и щедра натура. Отдава първостепенно значение на личните интереси и се стреми към себедоказване. Бързо възприема, действа енергично и ефикасно. Предпочита сигурните, доходоносни, средносрочни начинания и проекти. Това е любознателен човек с гъвкав интелект, индивидуалист в действията, устойчив на изпитания. Често използва хитрост и умели стратегии. Умее да провокира внезапни промени. Притежава качества и заложби за реализация в области с комуникативна насоченост. Действията, поведението и решенията му са мотивирани от собствена логика и методи на работа. Негативни аспекти: Лесна ранимост и уязвимост. Импулсивност, авторитаризъм, склонност към надценяване и възгордяване. Напрегнати отношения с жени. Грешки в избора на приятели и партньори.
ОНОМАНТИЯ
Името на човека не съдържа всички букви от азбуката, а само някои от тях. Липсващите букви, по-точно техните цифрови съответствия,
дават информация за човека, който носи даденото име.Във вашето име липсват числата 5, 8 Ако липсва петица: новото ви плаши. Това е характерно за много хора, но за вас особено. Не забравяйте, че да се променяш, да ловиш момента, да предизвикваш неизвестността са приятни преживявания, а не „черна стихия”. Изключителната ви жажда за спокойствие е вашата слабост, но би трябвало да се откажете от нея. Ако липсва осмица: парите са най-големият ви проблем. Много от вас постоянно изпитват липса на средства, а други ги пилеят безразборно. Имате две противоположни възможности да преодолеете това по най-бързия начин. Животът на прахосник може да бъде много неудобен. Но пък и нали парите не са всичко. Както се знае, истинското щастие съвсем не е в парите!

Тълкуване на Числото на името
Име и фамилия: Митко Калпакчиев Вашето Число на името е: 2 Тази вибрация символизира променлив емоционален характер, творческа надареност и вътрешно безпокойство, което може да прерасне в неувереност в самия себе си или във фанатична преданост на дадена идея.
Ако вашето име е с вибрация 2, вие се приспособявате лесно към обстоятелствата и заобикалящите ви хора. Постигате целите си, като заобикаляте препятствията и интуитивно избирате линията на най-малко съпротивление. За вас са свойствени резки промени в настроенията. Къщовници сте, настроени за семеен живот, верни, чувствителни, не обичате да рискувате. Независимо от дружелюбието си, често се стараете да се скриете от суровата действителност в света на фантазиите си. Именно затова сред вас често се срещат хора с творчески професии. Трябва да престанете да се тревожите за дреболии, да избягвате конфликти и караници, за да не си създавате врагове. Съвместната работа с приятелите и колегите ще ви донесе успех.
Хората, които имат число на името 2, се характеризират с чувство за отговорност, стремеж към независимост. Когато осъществяват замислите си, те винаги действат дипломатично и премерено, без да позволяват на околните да ги „притискат” и да ги принуждават да правят нещо, което не им допада.

Път на живота - определя характера на човека и основните задачи, които трябва да бъдат реализирани от него в живота. Дата 12.08.1948

Митко, вашият Път на живота е с вибрация 6.
За вас може да се каже, че сте белязани от успеха и късмета. Разбира се, те не са дошли даром при вас – поговорката гласи: "1% талант и 99% труд". Но вие знаете това много добре, затова постиженията и признанието в професията, която сте си избрали, няма да закъснеят. Не се трудите заради славата, просто обичате да бъдете полезни на другите, да давате от себе си. Бихте искали да реализирате това и в партньорските и семейните взаимоотношения, но там ще се сблъскате с недоволство и липса на признание от страна на партньора. Причината за това обаче е във вас – той просто се нуждае от вашето присъствие и любов, вместо от вашата загриженост. Поставяте си високи цели, гледате оптимистично на бъдещето, стремите се да израснете и духовно. За да бъдете наистина щастливи освободете се от максимализма, не налагайте своята гледна точка на хората около вас.

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година. Лична Година: 2
2 – Избор
Това което сте започнали през миналата година, вече започва да дава резултати. Нека те да бъдат за вас критерий дали се движите във вярната посока. Ако срещнете разбиране и подкрепа от страна на приятели, партньори, роднини, ако чувствате вътрешен емоционален комфорт – то избраният от вас път на развите е верен. В противен случай, именно сега е момента да се направят необходимите корекции във вашия живот. Задайте си въпроса – "Удовлетворява ли ме настоящата ми работа (положение в обществото, образование)?" Но в никакъв случай не се отдавайте на изкушението да лежите на лаврите си. Вибрацията на 2, предполага да бъдете поставени пред избор между двама партньори, две работи... Бъдете далновидни и не действайте под влияние на моментни настроения. Година е свързана и с материални придобивки, емоционални и любовни трепети.


Зодиакален знак Лъв
(23 юли - 22 август)
Девиз: “Аз заповядвам!”Стихия - Огън, качество - неподвиженСкъпоценни камъни: диамант, рубин, яспис, гранатМетал - злато; цвят - оранжев Планета управител - Слънце
Личност Вие излъчвате достолепие и царственост, които ви правят лесно забележими във всяка обстановка. Като прибавим към това и вашата щедрост, великодушие и артистичен талант, то следва, че неминуемо ставате център на всяко едно светско събиране. Творческият подход ви е вътрешно присъщ и затова всичко, което правите е ново и неповторимо, независимо дали играете пиеса, работите или спортувате. Имате подход към децата - можете по такъв увлекателен начин да им разкажете една история, че те да я запомнят за цял живот. Обличате се с вкус и имате невероятен усет за модата, бихте могли да намерите реализация и в тази област. Умеете да ръководите, отлични организатори сте и успявате за всяка работа да намерите хора, които не само да я свършат, но и да са ви благодарни за това. Качествата ви са толкова много и стига да не се отдадете на леност, може да постигнете сериозни успехи. Най-големите ви врагове са собственият ви мързел, демагогстването и горделивостта. Не трябва да забравяте, че не всичко, което блести, е злато. Радвате се на успех сред представителите на противоположния пол, но внимавайте външния ви блясък да не засени вашите вътрешни качества. Качества
Положителни: независимост, смелост, оптимизъм, великодушие, авторитетност, увереност, щедрост, жизненост.
Отрицателни: самовлюбеност, горделивост, надменност, суетеност, прахосник, арогантност, безразличие, тщеславие.
Външен вид Мъжът Лъв - представителен, със силни, широки рамене, горната част на тялото – по-добре развита. Свежо, румено лице, очи – големи, правилни устни, ръст - над средния. Ходи изправен, с високо вдигната глава, стъпва бавно и тежко.
Здраве Обмяната на веществата при Лъвовете зависи от състоянието на нервната система. При емоционално и нервно претоварване се появяват сърцебиене, нарушения в функциите на организма. Уязвими са сърцето и сърдечносъдовата система. Оплаквания могат да дойдат и от проблеми с гърба и гръбначният стълб. Имунитетът е добър, болестите протичат остро, бързо. Дори когато са болни, Лъвовете се стремят да не го показват и бързат да се изправят на крака.
Препоръки: Да намират отдушник на емоциите си, да избягват нервното претоварване и стреса. Активна почивка и спорт.

Храни
Растения: слънчоглед, портокал, мандарини, грозде, ръж, ечемик.Аромати: кедър, алое, невен.Хранене: портокали, мандарини, лимони, ананас, пъпеши, грозде, бадеми, мед, храни, богати на белтъчини, кашкавал, картофи, домати. Витамини, A,C,E,F, магнезий. РаботаОбласти - политика, управление, държавна администрация, театър, мода декорация, златарство.Професии - директор, началник, управител, мениджър, висш чиновник, актьор, моделиер.

Известни личностиАлександър Македонски, Наполеон І, Мусолини, Фидел Кастро, Бил Клинтън, Бърнард Шоу, Карл Юнг, Робърт Редфорд, Мик Джагър, Хенри Форд, Алфред Круп, Робърт Редфорд, Жаклин Кенеди-Онасис, Алфред Хичкок

Хронограф Дата: 12 августа 2006 года
Август
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Для того, чтобы узнать о событиях, которые произошли в интересующей Вас день выберите дату в календаре.

Для переключения текущего месяца используйте ссылки « » и « »

В этот день в истории:
1323 г.
Заключен первый официальный мирный договор между Великим Новгородом и Швецией — «Ореховский мир»
1873 г.
Подписан Гендемианский мирный договор
1906 г.
Совершено покушение на П.А. Столыпина
1908 г.
Выпуск первого автомобиля «Форд-Т»
1978 г.
Между КНР и Японией был подписан Договор о мире и дружбе
1985 г.
Компания IBM выпустила первый персональный компьютер
2000 г.
Потерпела катастрофу и легла на грунт российская субмарина - крейсер К-141 «Курск»
http://www.dkimages.com/discover/Home/Art/Art-Materials/index.html
цитирай
78. anastasiia - fenris,
15.01.2008 22:01
на мен също!:)
цитирай
79. anastasiia - Митко, добре дошъл
16.01.2008 00:20
сред приятелите ми!:)...
Е, такава "Приятелска страничка" досега не съм имала!:) Благодаря ти!:) С голям интерес прочетох всичко....
Ти си огнен знак, царствен знак!:) Горд и непобедим!...Плюс всички останали качества, които са описани подробни от Avangardi!:)
Благодаря ти за изключително приятното ги гостуване в приятелския ми пост!:)
Топли усмивки!:))))

цитирай
80. анонимен - : )
25.02.2008 23:19
Ми добре : )

Казвам се Атанас - името ми значи безсмъртен, а светеца св. Атанасий е покровител на огъня и ковачите. Кръстен съм на прадядо си : )

Зодия овен съм - още малко пламък към цялото : ) Отговарям си на зодията - инатлив съм, горделив, лидер, страдам от излишна чест : )

За любими неща - какво ли не, но най вече книгите ми. Моята си библиотека е доста голяма и обичам да си я препрочитам : ) Също така един часовник истрадал какво ли не - падания от високо, в море, в реки и тн. : ) и един нож който нося винаги като съм някъде на поход.

За можене - мога много неща: готвя ( Ася не се хили серизно готвя : P : ) ), рисувам на фотошоп, с фотография се занимавам, сега почнах с малко поезия и проза да експериментирам : ) Също така тактика и донякъде стратегия. ; )

За мечта - нямам си поне не голяма. Но много искам да отида в София и да видя сестричката. : )

Всичко хубаво през новата година : )


П.П. Забравих да добавя - Пратчетист съм ; )
цитирай
81. anastasiia - dgaduinknight, добре дошъл
26.02.2008 11:58
в най-приятелското кътче на блога ми!:)
Много ми е приятно, че отговаряш на въпросите от Приятелската страничка...:)
Прекрасно име имаш...Безсмъртно :)
...Плюс малко огън, от зодиятата ти,...става огнено безсмъртие;)
Чудесно е, че обичаш книгите! Ама май си и по приключенията...;) Като имам предвид "изстрадалия" ти часовник;)
За готвенето те поздравявам!:))) Увеличава се колекцията ми от мъжете, които обичат да готвят!:) Остава да издадеш някой твой специалитет:)
Ще очаквам твои снимки в блога ти, щом обичаш фотографията... И аз много обичам да снимам - и с фотоапарат, и с камера, така че ще ми бъде интересно!:)
Имаш много интереси, увлечения, таланти...Това е прекрасно! Значи никога не ти е скучно!:) Плюс това си и пратчетист...;)
Имаш време да мечтаеш...Мнооого...
Стискам ти палци в скоро време да отидеш до София... Много е мило, че искаш да видиш сестричката си...
Аз пък имам брат, който живее в София:)
И на теб...успешна и интересна година!:)))

цитирай
82. henzelski - Първи съм за март!
21.03.2008 13:53
И даже почти като Първа пролет пристигам тук, дай. боже, всекиму! ;)))
1.Моята кръстница ми е дала името на своята голяма любов, за която, естествено, не се омъжила. Обикновено така става с всяка голяма любов. Но пък когато се срещнем с кръстницата, тя всеки път си спомня за нейния Красимир. Ето защо все още не е забравила как се казвам. ;))
Името ми вероятно е синтез от 'красив" и "мирен". Ако наистина е така, то няма нищо общо с мен. ;)) Ако пък не е така, пак нямаме нищо общо. Затова моите приятели ме наричат Краси. Което нищо не означава и най-много ми приляга. ;))
2. Зодия Близнаци съм /28-и май/ с всички произтичащи от това позитиви и негативи, които при мен са толкова омешани, че е практически невъзможно да бъдат отделени едните от другите.
3. Нямам скрити таланти, защото отдавна ги открих и впоследствие, закрих, превръщайки ги в хобита. А също така и в хобити. ;))
4. Изкуството във всичките му измерения.
5. Понеже се научих да чета, когато бях на 3 години, детската ми мечта бе да стана писател. Или, кой знае защо, химик-инженер. Не станах нито едното, нито другото, но и до днес продължавам да чета. Тоест, за мен все още нищо не е загубено. ;))
6. Да е добър денят ти, Ася! ;)*
цитирай
83. anastasiia - Хей, пролетен Краси!:)
21.03.2008 23:47
Наистина пристигаш с първия ден на пролетта! А това си е добра поличба!:) Пък и името ти се оказа свързано с Любовта...голямата, незабравимата...Какво по-пролетно от това!...:)
На мен лично името ти ми звучи много умиротворяващо;), в смисъл, че се издига в култ мирА, красиш МИРА!;)
Не можеш да си представиш колко добре те разбирам за зодията, заедно с всички позитиви и негативи накуп...;)) С уточнението, че аз съм юнски близнак...
И си мисля, че все още можеш да откриеш куп скрити таланти в себе си... Има време и да ги закриеш, и да ги преврънеш в хобита...и т.н.:)
И аз много обичам изкуството!
...Но се научих да чета...чак на 5 години...;) И, подобно на теб, ...до ден днешен...продължавам...;))
...Стискам ти палци да се сбъдне поне едната ти мечта...Може и двете, разбира се!:)
...Благодаря ти за пожеланието...Добрият ден е нещо много хубаво...:)
...Аз пък ще ти пожелая "Лека нощ!":)


цитирай
84. анонимен - Привет, Ася
01.12.2008 11:17
http://www.sibir.bg/index.php?page=displayTopic&id=1968&tid=37983

Ася, в тази група в Сибира има пост с претенции, че е ваш пост и с ваш профил.

Не съм убедена нито в профила нито в поста.

Бихте ли потвърдили, че това е вашият профил или това е поредната "интернет кражба"???
Заинтерисована сте да отговорте, нали???

цитирай
85. anastasiia - Привет, анонимен...
01.12.2008 18:14
Да, вчера случайно попаднах в Сибир. Издирвах си стихове за приятелството и на Гугъла ми излезе "Страничка на приятелството, приятелска страничка..." в Сибир. По принцип имам регистрация там, но общо взето само съм се регистрирала и повече не съм влизала. Но след като надникнах вчера, видях този мой пост, преписан с леки съкращения там. А въпросите от Страницата на приятелството са преписани едно към едно. Тази Страничка и въпросите в нея не са случайно измислени. Тя съществува от 10 години и е част от телевизионно предаване - "Ася в страната на талантите", Страница от Книгата на приятелите, по Пловдивска Обществена телевизия/Тракия/!
Така че, мисля, че поне от етична гледна точка, когато се взаимства, преписва, може да посочи източника.
цитирай
86. viarkata - Здравей, Ася отново!
11.12.2008 15:26
И искам да кажа здравей и на анонимния. Искам само да му кажа да погледне моя последен пост. И ние трябва да благоарим на анонимния, че ти прави реклама, нали Ася? Поздрави!
цитирай
87. anastasiia - viarkata, здравей и от мен!
11.12.2008 17:31
Разбира се, миличко:)
Благодаря ти за подкрепата...:)
Ще багодарим на анонимния, защото то си е наистина реклама!:) Който погледне в Sibir.bg, ще види тази страничката на приятелството, преписана..., дори с част от уводните ми думи!...Не ми се спори, чак ми е смешно да доказвам, че тази Страничка си е моя... Та аз имам няколко тома, със стотици страници, попълнени писмено от известни личности и гости на предаването...
Както и да е...
ПРазниците са около нас...:)
Така че, Весели празници на всичките ми приятели, попълни своеобразния Лексикон на приятелството!...:)
Вярка, благодаря ти... Една голяяяяма прегръдка за теб!:)))
цитирай
88. anastasiia - Добре дошъл, interesen, сред приятелите ми!...:)
08.01.2009 01:18
Името ти е много хубаво... Ще настояваш да се обръщат с цялото ти име към теб, толкова е красиво...:)
А за зодията, има с какво да се похвалиш...Представителите на зодия скорпион сте много интелигентни, освен всичко друго, което ти си изброил...:)
Прав си за труда и за таланта...Всъщност, важното е много да искаш, да си настойчив в това, което искаш да развиеш у себе си... И да си вярваш, че ще се случи! Режисура, актьорско майсторство..., хубави работи... Занимаваш ли се с нещо такова, или просто се интересуваш?:)
И аз обичам киното, така че те разбирам... Виж, за спорта, съм по-мързелива...Признавам си;)))
Пожелавам ти да сбъднеш мечтите си!...Да пътешестваш много!... И да пробягаш маратона! Стискам ти палци да се случи!
А, разбира се, и здраве ще ти пожелая...:), любов, щастие...:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: anastasiia
Категория: Изкуство
Прочетен: 5876960
Постинги: 400
Коментари: 14490
Гласове: 49747
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031