Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2016 22:18 - "Мъжът Есен....Поканени сте в живота ми"-Малеее!
Автор: jupel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1405 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 10.03.2016 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мъжът есен

image

е като притихнала пейка сред есенни листа, на която да можеш да си починеш, да поседиш и да се насладиш на шарения листопад. Някога е бил лятна буря опустошаваща след себе си клонки и цветя, сега е тих есенен ветрец, научил се нежно да танцува със листата...
Някога е бил и безпощадно слънце, безжалостно изгарящо зелeнината на женските сърца... Сега се е научил с топлината си да сгрейва тези, на които им е станало студено.
Мъжът есен е притихнал и спокоен, не пораснало момче, а мъж, запазил детското в себе си. Научил се е да цени вкусът на отлежалото женско вино, наситил се е на сладостта на гроздето, не изпитва нужда да наваксва пропиляни летни дни и нощи...Той живее в тук и сега. Научил св да улавя момента, вдишва мирисът на есенни листа, за да ги запази в себе си завинаги.
Мъжът есен се прекланя пред женственноста. Научил се е да я пази и закриля, почита и подкрепя. Пръстите му вече не оставят рани по женските сърца... Пръстите му вече докосват с тиха нежна обич, лекуваща раните от летните бури и жеги.
Мъжът есен е намерил себе си. Той знае как да побеждава, но знае и да губи. Разбрал е, че достойнството и честта са корона, която с благодарност носи... благодарност към всички жени и цветя по пътя му, които с много търпение са го учила на това да бъде Мъж...
Мъжът есен има поглед на безоблачно небе, в което ти се иска да полетиш... Сърцето му е като топло огнище, от което ти се приисква да си вземеш огънче и светлинка... Мъдростта му е като есенната реколта, дълго е трябвало да зрее, но сега е готова в изобилност...
Мъжът есен е в крайна сметка творение на жената. Жената го ражда, жената го отглежда и възпитава, и пак жената го прави истински мъж.
Затова Жени, наслаждавайте се на есента и на реколтата си. Каквото си посеем, това ще пожънем. И ако все още мъжът, който е до вас е лято, имайте търпение, поливайте го с нежност, напоявайте го с любов... Защото рано или късно и той ще се превърне в златна есен , с плодове от мъдрост и много пъстри като есенни листа чувства...


 

22.10. 2014
В. Симеонова ??????!!!!!!

 

 

СТАНОВИЩЕТО НА А.Х.Т. sekirata cekupama jupel-все там,все тя е и  това и
мнение,което може да не е меродавно,
но сигурно е актуално,комерсиално.........ВЯРНО!


Може и да ме блокирате,Нина,ако изобщо така се казвате,защото аз не признавам анонимните и от друга гледна точка освен неприятности.Така може анонимно и да е творението пуснато от Вас. Чие е не ме интересува,но за да има претенции да стои години в зоната на редактора значи би трябвало да се знае източника,макар че едва ли си заслужава толкова.Наистина хубаво заглавие и толкоз.А завършека ,че каквото си посеем това ще пожънем е повече от банален,тривиално!Мисля че Нина знае защо има толкова много коментари.Ще я подсетя-Защото всичките тези коментиращи искат да бъдат забелязани видяни и то в този пост ,който виси тук смело казвам вечно.Есенните листа не са пъстри и това би трябвало да се знае и от коментиращите има друга дума за цвета им.Ще кажете че завиждам или нещо подобно.Първо не знам на кого да завиждам,не е доказано авторството пък и що да завиждам след като аз не пиша в този стил на фантасмагории и както каза една от коментиращите всичко е лъжовно-измислица.

 

И нека продължа,защото поста ще го пусна и в блога си.Мъжът бил творение на жената-отрихте топлата вода! Безоблачно небе в есенен мъж малко трудно се възприема.Пръстите му лекували,бреййййййй сега и лекар го изкарахте!А на всичко отгоре и момче станал ?!Отврати ме най вече,че все пак живо същество,каквото е мъжът е сравнен с пейка-предполагам дървена,което противоречи на всичко друго изписано,защото знаем как се говори за темерутите ,че са като от дърво, по точно МЪЖЪТ ПЪН! Ще спра до тук, но явно Нина, не е коя да е , тя си знае де. Но съвет-не се излагайте с тази повече от банална измишльотина в зоната на редактора, гоните хората тези по читавите иначе мен не можете да изгоните нито да ме накарате да харесвам БЛЮДКАВИ ПИСАНИЯ.ВИДЯХТЕ КОЛКО ВРЕМЕ МИНА ЧЕ СЕ ЗАЧЕТОХ В ТОВА И ТО ТУК ТАМ-НАПРАВО ОШАФ!  

 

И забравих най важното за някои .Тази снимчица на мъжа прилича на мъж-ЖИГОЛО! Извинете ме, но това е моето мнение.
Няма място за сръдня, Нина! Всеки потребител има право на мнение,нали и 39 член от конституцията го разрешава. Изберете си друг начин да се отличавате от нас ПРОСТОСМЪРТНИТЕ!

"Поканени сте в живота ми... "

Що за мото-ваша работа , но питам-
Как така ще каниш дори и непознати в живота си, това знаеш какъв сайт е пък и навън ако правиш така?! 

Този път това не се касае за потребителка на  blog.bg, макар че има и тук една такава от град Плевен, която си забрави професията, а се напъва с политически статии и поезия, по точно стихчета-разкази, които минавали за поезия,ама пред кои?! И спрете с интригите, дребни, пошли, спрете да се опитвате да ме скарате с lidislidis! Аз по хубави и по сполучливи снимки от нейните не съм виждала тук в този блог беге, пък и извън него що не?! Златка Митева -esen, всъщност счетоводителка,тя ли е голямата фотографка,та и поетеса. Броят на стихосбирките ли правят твореца кадърен? А мож би националността,защото гледам все се лансират повечето "творци" от малцинствата. И това ли е политика?!




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jupel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2443494
Постинги: 2836
Коментари: 1224
Гласове: 14315
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031